Cursus Excel

De Cursus Excel van Schoutsen Excelformules is sinds kort vervangen door 2 Excel Cursussen van de LOI. Bij de LOI leert u door middel van de Spoedcursus Excel of de Excelcursus voor gevorderden snel en doeltreffende met Excel werken. Tevens beschikt de LOI over modern studiemateriaal. Uiteraard kunt u altijd nog eens terugkomen op schoutsen.nl om inspiratie op te doen, of gewoon als vraagbaak voor bijzondere functies.

Cursus Excel voor managers

Voor manager is een Cursus Excel een echte must-have. De LOI voorziet in in hun cursus Excel buitengewoon doeltreffend in de kennis die u als manager nodig hebt. Cursus Excel


Cursus Excel voor administratief medewerkers

Mensen die veel met lijstjes van uiteenlopende gegevens lopen te stoeien hebben misschien nog wel het meeste baat bij een goede cursus Excel. In de cursus Excel van Schoutsen Excel Formules leert u Excel effectief in te zetten om uw werk sneller en efficienter te maken. Het zal u veel onnodig rekenwerk besparen en bovendien leert u in de Cursus een aantal handige snelkoppelingen en tips om uw effectiviteit in Excel nog verder te vergroten. Bekijk de diverse Cursus aanbiedingen op deze pagina voor meer informatie.

Cursus Excel voor beginners

De Cursus Excel voor beginners is volledig aangepast aan uw wensen. Door goed overleg voor de cursus is Schoutsen Excel Formules in staat u precies op te pikken op uw huidige kennis niveau en dan mee te nemen naar ongekende hoogte. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is met het veredelde telraam dat Excel eigenlijk is. Bekijk de diverse Cursus aanbiedingen op deze pagina voor meer informatie.